an image

Spoedcursussen

Ook bij Autorijschool Tienkamp is er de mogelijkheid voor een spoedopleiding. Een versnelde rijopleiding is een betere omschrijving. Een opleiding die je op basis van onze ervaring en persoonlijke begeleiding helpen met het behalen van het fel begeerde rijbewijs.

Een versnelde rijopleiding is inclusief:

  • 1 Praktijkexamen
  • 1 Herexamen

Tip: Als je weet dat je 4 uur of meer per week kunt rijden. Neem dan 2 maanden van te voren contact op. Zodat we je lessen kunnen inplannen.
Intest
an image

Elke spoedopleiding wordt voorafgegaan door een intest. Deze intest geeft aan voor welke spoedopleiding je geschikt bent. Het advies van de instructeur, naar aanleiding van deze intest, is bindend. De spoedcursussen vinden plaats op werktijden van maandag t/m vrijdag.

Lesuren
an image

De spoedopleiding is gebaseerd op 2 x 2 uur rijden per week, maar dit kan ook vaker, zodat je in een korter tijdsbestek je rijbewijs kunt halen. Er zijn 3 soorten spoedcursussen: nl van 24, 36 en 44 lesuren. De lesuren van het examen (inclusief voorrijden) zijn buiten deze uren gepland.

Wat moet ik kunnen?
an image

Als je kiest voor een versnelde rijopleiding, is het verstandig om zo snel mogelijk je theoriecertificaat te halen. Je mag hiervoor pas examen doen als je 18 jaar bent. Uiteraard mag je eerder beginnen met leren. Ook niet iedereen is geschikt voor een versnelde rijopleiding. Je moet wel aanleg voor het autorijden hebben. Maar dat wordt na de intest wel duidelijk.

Autorijschool Tienkamp rijdt in Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Noord en Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Obdam, Hensbroek, Ursem, Stompetoren, Bergen en Schoorl.